نحوه طراحی فنر

فنر فشاری یک وسیله مکانیکی است که از مارپیچ کردن سیم های فلزی ساخته می شود. کار اصلی فنرها ذخیره سازی انرژی و آزاد سازی آن است همچنین می تواند نیرو و فشار بین دو سطح را کنترل کند.

فنرهای فشاری در برابر نیروی وارد شده به آن ها مقاومت می کنند و این نیروی فشاری را در خود ذخیره می کنند. میزان انرژی که فنرها می توانند تحمل کنند ثابت فنر نامیده می شود که با یک عدد نشان داده می شود و به کل های مختلف مانند استوانه ایی، مخروطی، مقعر یا محدب و سایر شکل ها ساخته می شود .
در این مطلب به نکاتی که برای طراحی فنر در کاربردهای مختلف  برای تولید فنر باید در نظر گرفته شود می پردازیم.

آشنایی با ویژگی های فنر


ذخیره انرژی در فنرهای فشاری به صورت خطی انجام می شود بنابرین سرعت آزاد سازی انرژی در هر اینچ از فنر مقدار ثابتی است.
فنر های فشاری در اندازه و قدرت های مختلف ساخته می شوند و برای کاربرد های متفاوت، در اندازه های بزرگ و سنگین تا فنر های بسیار کوچک در سایزهای میکرو نیز تولید می شوند. معیارهایی که قدرت و انرژی فنر را تعیین می کنند شامل نحوه بسته شدن کامل فنر، جهت مارپیچ های فنر، فاصله بین مارپیچ های فنر و... همه از مواردی هستند با عث تولید فنر با ویژگی های مختلف شده است که پاسخگوی طیف گشترده ایی از نیاز های صنعتی است.
فنرهای فشاری را می توان با تلرانس بالا تولید کرد تا حساسیت زیادی داشته باشد، این کار به فنر سیم پیچ اجازه می دهد تا دقیقاً در یک سوراخ یا اطراف یک شفت قرار گیرد. از یک تستر بار دیجیتال یا تستر فشرده سازی فنر می توان برای اندازه گیری دقیق نقاط بار خاص در فنر فلزی استفاده کرد.

کاربرد فنر

کاربردهای مختلف فنر


فنر های فشاری می توانند در تمامی مواردی که نیاز به کنترل فشار و پیچش دارد استفاده شود. فنرها در عین ساده بودن شکل ظاهری، یکی از کارامد ترین دستگاه های ذخیره انرژی هستند. ساده ترین مثال از کاربرد فنرهای فشاری خودکار های فشاری هستند که با فشار دادن دکمه خودکار، فنر فشرده و با فشار دادن مجدد رها می شود. کاربرد های حرفه ایی فنر برای کاهش لرزش و استفاده در درجه حرارت بالاست. فنرهایی که برای کاربرد در حرارت بالا تولید می شوند، حرارت های بالا تا 600 درجه سانتیگراد را نیز تحمل می کنند. 

بخش انتهایی فنر


بخش انتهایی فنر می تواند به شکل های مختلفی باشد که بر روی فشرده سازی فنر نیز تاثیر می گذارد. معمولا فنرهای فشاری پس از بسته شدن کامل به شکل یک مربع در می آیند که و تمام دایره های فنر به می چسبند. همچنین ممکن است یه طرف فنر به زمین یا یک گیره بسته شود و یا انتهای فنر در حالت باز شده باشد که فنر کششی نامیده می شود. برای اینکه شکل فشرده سازی فنر مناسب با محل استفاده آن باشد، می توان تعداد دایره های فنر را طوری تنظیم کرد که انتهای فنر به صورت عمودی در محل مناسب قرار گیرد.
 

قسمت های فنر

مواد ساخت فنر


عملکرد ، کیفیت و دوام فنرها به انتخاب مواد اولیه ساخت آن بستگی دارد. مواد اولیه  مورد استفاده قدرت کششی فنر را تحت تاثیر قرار می دهد و در محاسبات طراحی در فنرسازی نیز نقش دارد. فولاد ضد زنگ  یا استیل یکی از مواد متداول است که در ساخت فنرهای فشاری مورد استفاده قرار می گیرد و مناسب محصولاتی است که در محیط های خارجی و در مجاورت هوا قرار می گیرند. برای استفاده در شرایط سخت و نامساعد ، فولاد ضدزنگ ضد اسید مناسب ترین ماده است.
یک نوع از سیم هایی که برای ساخت فنر های نازک استفاده می شود، سیم های باریکی است که به عنوان سیم پیانو شناخته می شود چون در ساز پیانو نیز از این نوع سیم استفاده می شود. برای افزایش مقاومت این سیم ها برای ساخت فنر، می توان آن ها را گالوانیزه کرد تا در برابر زنگ زدگی مقاوم شود. فنرها همچنین با فلزات خاص و آلیاژهایی نظیر تیتانیوم ، نیکل بریلیم ، تانتالوم و مس بریلیم نیز قابل تولید هستند. فنرهای کامپوزیتی نیز اخیراً محبوبیت زیادی پیدا کرده اند.

معیار های ساخت و طراحی فنر مناسب

 

  • محل دقیق قرارگیری فنر باید در نظر گرفته شود. اگر فنر در یک سوراخ قرار می گیرد باید قطر خارجی آن را در نظر گرفت و در صورتی که یک میله یا قطعه وارد فنر می شود باید قطر داخلی دقیق محاسبه شود.
  •  محیط استفاده از فنر بسیار مهم است. برای استفاده از فنر در مجاورت هوا از استیل ضد زنگ و برای استفاده از محیط های پر حرارت از آهن های مقاوم در برابر حرارت استفاده می شود.
  • نوع و جهت فشرده سازی فنر باید در نظر گرفته شود. ممکن است فنر به صورت عمودی و فشاری انژی را ذخیره کند و یا در جهت باز شدن فشار را تحمل کند.
  • حداکثر میزان فشرده سازی فنر باید به صورت دقیق مشخص باشد که جواب گوی کاربرد مد نظر باشد. میزان نیرویی که فنر تحمل می کند و طول فشرده سازی فنر بسیار مهم است.

 

بازاریابی پیامکی

بازاریابی پیامکی یک کانال بازاریابی نسبتاً ارزان و مقرون به صرفه است. این موضوع باعث می شود  در بیشتر موارد بازده زیادی در سرمایه گذاری داشته باشد.

 احتمالا این جمله را که "95 درصد از پیامک های تبلیغاتی شما 3 دقیقه پس از ارسال شما خوانده می شود " را زیاد شنیده اید! تنها همین یک جمله کافی است تا بازاریابی پیامکی و ارسال پیامک انبوه به عنوان یک راه حل ایده آل از جانب بسیاری از بازاریابان برای کسب و کارها پیشنهاد داده و بازاریابی پیامکی را برای یک بار هم که شده امتحان کنند!!

در شرایطی که بسیاری از فعالان حوزه مارکتینگ بازاریابی پیامکی را بهترین راهکار پیشنهادی برای دستیابی به فروش بیشتر برای کسب و کار ها معرفی می کنند، چگونه برخی کسب و کار ها با بهره گیری از بازاریابی پیامکی در نهایت شکست خورده و نمی توانند به موفقیت دست یابند.؟؟؟

در این مطلب دو موضوع مهم در ارتباط با شکست بازاریابی پیامکی در کسب و کارها را برایتان تحلیل می کنیم.

تعیین اهداف مشخص قبل از ارسال پیامک

اولین موضوعی که هر کمپین بازاریابی پیامکی باید به آن توجه داشته باشد تعیین اهداف مشخص در ابتدای راه بازاریابی و قبل از چیدمان ارسال پیامک های تبلیغاتی است.

هر کمپین بازاریابی پیامکی نیازمند تعیین اهداف روشن و مشخص در همان ابتدای کار است. این موضوع انقدر مهم و تاثیر گذار است که اگر در شروع بازاریابی به آن توجه نکنید ، شکست خواهید خورد. بسیاری از بازاریابانی که در دستیابی به موفقیت دچار مشکل می شوند  و نمی دانند دلیل عدم موفقیتشان چیست از این موضوع غافل شده اند.

براساس نظرسنجی های صورت گرفته،  57٪ از بازاریابان پیامکی قادر به تعیین اهداف درست در بازاریابی خود نیستند و صرفا بازاریابی پیامکی را به عنون یک راهکار با بازده بالا در برنامه کاری خود جای داده اند. این موضوع کیفیت دستیابی به اهداف و ایجاد یک کمپین کارآمد پیامکی را دشوار می کند.به همین دلیل است که باید در ابتدا اهداف عملکردی خود را قبل از شروع کار بازاریابی پیامکی خود تعریف کنید.

برای تعیین اهداف نهایی خود لازم است ارتباط دو سویه با تیم بازاریابی پیامکی خود داشته باشید. شما به عنوان صاحب یک کسب و کار هدف نهایی خود را برای تیم بازاریابی پیامکی تعیین می کنید و سپس بر اساس هدف شما ارسال پیامک های تبلیغاتی شروع می شود.

برای مثال اگر شما یک سایت فروشگاه اینترنتی داشته باشید قطعا به دنبال  تعداد زیاد فروش بر روی سایت خود هستید. این مسلما هدف نهایی برای شماست.شاید تصور کنید که می توانید براحتی با ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه در مدت کوتاهی به این هدف برسید.بنابراین سعی می کنید به طور مداوم پیامک های تبلیغاتی جذاب و ویژه را از طریق سامانه پیامکی برای مردم ارسال کنید تا به هدف خود دست یابید. اما به همین راحتی هدف به این بزرگی محقق نمی شود.

باید متن پیامک تبلیغاتی را بر اساس اهداف کوچک تر بچینید. در اولین قدم شما باید برای شناسایی نام فروشگاهتان در میان مردم سرمایه گذاری کنید. متن پیامک های تبلیغاتی شما باید بیشتر به شناسایی سایت شما بیانجامد. بعد از این مرحله باید بتوانید وجه تمایز فروشگاهتان با سایر فروشگاه ها بیان کنید. بعد از اینکه توانستید مشتریان خود را بدست آورید ، متن پیامک های تبلیغاتی شما باید به سمت حفظ مشتریان با سابقه رفته و ان ها را به مشتریان دائمی تبدیل کند.

دومین موضوعی که بسیاری از بازاریابان به ان توجه نمی کنند و ارسال پیامک های تبلیغاتی آن ها با شکست مواجه می شود عدم تجزیه و تحلیل در حین بازاریابی پیامکی است.

بازاریابی پیامکی باید یک فرایند انعطاف پذیر باشد و شما بتوانید دائم ان را کنترل کنید و تغییرات لازم را انجام دهید.اگر به طور موثر برنامه بازاریابی پیامکی خود را کنترل نمی کنید ، نمی توانید تشخیص دهید که چه زمانی لازم است در روند بازاریابی خود تغییراتی را انجام دهید.

وقتی تجزیه و تحلیل روند بازاریابی خود را مرور می کنید ، برخی از موارد را مشاهده خواهید کرد که نشان می دهد که پروژه شما رو به پیشرفت است و لازم است همان شیوه ارسال پیامک را تقویت کنید. گاهی نیز برعکس بوده و باید در ارسال پیامک های تبلیغاتی خود تجدید نظر کنید. این بررسی باید همه جانبه بوده و تمامی مواردی که به پیامک های ارسالی ارتباط  پیدا می کند را در نظر بگیرید.

متن پیامک تبلیغاتی، زمان ارسال پیامک تبلیغاتی، جامعه هدف پیامک ها ، میزان پاسخگویی مشتریان و... از جمله مهم ترین مواردی است که باید به طور دائم ان را بررسی کنید.

 اما چگونه می توانید این اطلاعات را در اختیار داشته باشید؟ به کمک پنل اس ام اس..!!

پنل اس ام اس ابزار تحلیل بازاریابی پیامکی

پنل اس ام اس اولین ابزاری است که در کنار تیم بازاریابی خود به ان احتیاج دارید. چراکه ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه به مشتریان و بررسی تجزیه تحلیل های آن در پیشبرد بازاریابی پیامکی برای دستیابی به اهداف تعیین شده شما میسر نمی شود، مگر با استفاده از پنل اس ام اس.

ارائه گزارشات دائمی و اختصاصی یکی از مهم ترین ویژگی های یک پنل اس ام اس کارآمد است که در بازاریابی پیامکی نقش بسیار تعیین کننده ای دارد.به همین دلیل لازم است از تیم بازاریابی خود بخواهید که گزارشات پنل اس ام اس را با نمود بیرونی بازاریابی پیامکی یعنی تعداد مشتریان و روند سود دهی تجارت خود مقایسه کنند و در صورت لازم تغییرات لازم را در ارسال پیامک ها انجام دهند.

همانطور که گفته شد تعیین هدف و تجزیه تحلیل برنامه بازاریابی پیامکی دو عامل مهم برای رسیدن به موفقیت در بازاریابی پیامکی است .برنامه ریزی برای دستیابی به اهداف شغلی هیچ وقت دیر نیست، حتی اگر برنامه ریزی شغلیتان را از قبل چیده باشید می توانید در میانه راه برای دستیابی به اهداف پیش رو از بازاریابی پیامکی استفاده کنید